VYZNÁNÍ K SEDMDESÁTINÁM

VYZNÁNÍ K SEDMDESÁTINÁM

Anotace: Co nám brání, aby blahopřání, povýšilo na vyznání. Pokus zde k mání.

Cosi mimořádného se děje
Gratulant se potutelně směje
byť v náruči chybí orchideje
k tobě vzhlížím plný naděje

Dnes slavíš kdo to tuší
Snad všude na horách
hlavně však v lidí duší
měl by oheň lásky plát

Lásce dlužno za dost
milovat je dar i radost
Láska to je svátost
není ji nikdy dost

Láska ve spolužití
hřeje snad i svítí
A když nás už chytí
krásná je jak kvítí

Sám sebe občas se ptám
jistě neklamu sám sebe
co kdybych zůstal sám
asi jak žil bych bez tebe

Pokud prvně v životě nás
nezradí náš vnitřní hlas
životní nápověda a rádce
vrozená vzácná intuice
snad v lásce ruku v ruce
přežijeme spolu měsíce
dokonce roky nelze více

Další životní běh
jejich vládce osud
snad ti ještě dovolí
radost žádný spěch
kladně působit na okolí
žít v radosti jako dosud

Na konec co říci mám
Jsem rád že tě stále mám
Za tebe i svůj život dám
Jsi vysněný lásky chrám
Autor RU 82, 06.02.2014
Přečteno 859x
Tipy 1
Poslední tipující: SmallGeorge
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí