Vzpomínám rád

Vzpomínám rád

Anotace: ---

Rád vracím se do dob
tam,
kde byly jsme jen Ty a Já
Já byl jen tvůj
a tys byla má

V té době Ti bylo 16
a Já měl čerstvých 20 let
zavírám oči ať mám Tě zas zpět
Chci Tě mít zpátky
aspoň v jednom ze svých prázdných snů
už jen díky tomu
vrátíš úsměv do mých všedních dnů.
Autor Pučik, 06.02.2014
Přečteno 388x
Tipy 1
Poslední tipující: SmallGeorge
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí