Škrábání

Škrábání

Anotace: ...aneb, báseň o vousech,která není ale ani trochu vousatá.

Sbírka: Veršotupecké počiny

 



Už zase mě škrábeš pod víčky,
to proto mi slzy tečou,
není to plamenem ze svíčky
proč minuty se tak vlečou.

Ač už jsi z mojich snů odešel nadobro,
stále tě občas cítím,
tvůj smích, tvou náruč, na krku dech,
v zrcadle tvůj úsměv vidím.

Nejhorší ze všeho nejsou ty ozvěny,
věcí, co dávno  nejsou,
ale ten prostor kol srdce stísněný
obavy o to že naděje,

společně s plamenem
navždycky

za ticha

zhasnou.

Autor Nalzim, 06.02.2014
Přečteno 393x
Tipy 1
Poslední tipující: SmallGeorge
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Škoda té chybky na čtvrtém řádku odspodu, je krásná.

09.02.2014 09:34:26 | SmallGeorge

Ahm...děkuji za upozornění, opraveno!

09.02.2014 21:38:02 | Nalzim

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí