Postel je z růží utkána

Postel je z růží utkána

Anotace: :)

Postel je z růží ustlána
hedvábím něžně protkána
obrysy noci z baldachýnu
v objetí Tvém nyní splynu.

Něžnostmi plný je dech
ozvěnou ve čtyřech zdech
pod světlem stíny se točí
odrazy jisker z ohnivých očí.

Líbám Tě něžně na tělo
které tu láskou hořelo
nehasím vášeň ani cit
nesmíš mě nikdy opustit.

Doteky chladnou ve spánku
tak jako podzim na zámku
princezno mého srdce
umírat se mi bude těžce.
Autor Ďábel sám, 07.02.2014
Přečteno 388x
Tipy 5
Poslední tipující: mkinka, sluníčko sedmitečné, SmallGeorge
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pěkná představa...

09.02.2014 09:32:49 | SmallGeorge

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí