Zvony

Zvony

Anotace: .....

Zvony bijí poledna
Den po dni
Největší kostel
Je skoro rozhledna
Nádherný pohled je z ní…
A z té výšky
Je vidět na milence
Za ruce se držíce
Kousek za městem
Ulehajíce do píce,…
A pod stíny z topolů
Vyznávají sobě lásku
Dál oko již nedohlédne
Na obnaženou krásku….
A zvony bijí !
Autor v.hercik, 09.02.2014
Přečteno 290x
Tipy 1
Poslední tipující: terezkys
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí