zimní

zimní

Anotace: ...jen pro Tebe...

Sbírka: o přírodě

Vidím
Tě tančit
mezi
bílými závoji
jež beránky
u země hladí

tichounce padají
další ovečky,
aby se přidali
do svého
stáda,

z povzdálí
slyším
drobounké zvonečky,
jak v uších
mi zvoní,
že snad
mě máš ráda.

Tvář Tvoji
bělostnou
jsem
ze sněhu
stvořil,
každý kout,
skrání Tvých,
znám
i každou Tvou
vrásku,

ikdybych
snad
celý život jsem,
v závějích
prožil,
mé srdce
vždy okřeje

..já nosím Tvou lásku...
Autor chalcedon, 25.01.2007
Přečteno 518x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí