Láska

Láska

Anotace: miluji Tě

občas,

po zamilované noci

se stává

...dravá řeka ...

...se stává 

 

obrazem

jsi svých snů.

 

bez pláče

se oddáváš

 

a vzlykáš

nad smutkem povýšená

chtící

rychlost světla času

 

ať už se

čtyřikrát rozední 

a já si tě na pár dní

přivlastním...

 

a vychutnám

 

bez pocitu zadostiučinění

 

bez pocitů

 

jen z lásky

 

takového,

jaký jsi

 

můj

 

a já tě vlastním

 

 

 

v srdci tě mám

 

Autor aniger, 10.02.2014
Přečteno 521x
Tipy 5
Poslední tipující: jitoush, Jana B., La Ragazza con Bandiere Ceche, poeta, Monsterka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí