Slib

Slib

Anotace: nikdy neslibuj co nemužeš splnit..

Co je to slib?

Je to něco co tě zavazuje?
je to mnohem víc,
něco co chceš tomu člověku říct ....
něco jako tím,
že mu dáváš nejen sebe
nejen lásku ,nejen touhu
ale i stín co jde za ní...

Říkáš já vím ,co moje ústa řeknou.. je to tak
je to tak moc závazné,
jako v míru pakt
že ,už se nebude válčit.

Já říkám, neslibuj co nemůžeš splnit a dát,
když selžeš jako by ses měl své lásky vzdát...
Autor Chami, 11.02.2014
Přečteno 402x
Tipy 1
Poslední tipující: Zrska
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí