Když slunce zavře oči

Když slunce zavře oči

Anotace: ...

Když slunce se schová za poslední mrak
a paprsky světla utichnou
chodím do tvého bytu
stávám se malou princeznou
bez pomyšlení o návratu.

Ne,naše životy nejsou spojeny stříbrnou nití
poutama lásky
počtem nocí
ani nerozlučnou smrtí..

A tak jsem malou princeznou co přes duši má zlatý závoj
(to abys neviděl lásku)
předstírám..
předstírám,že s kouzlem co ti patří neprohrávám boj.

Však ničeho nelituji
možná ses mi schoval pod kůži jako mráz
a i když nemám záruku,že ráno neodejdu o žebrácké holi
..přijdu zas..
Autor Soffie, 25.01.2007
Přečteno 410x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...příjemné ...lepšíš se ...:) ...

07.02.2007 08:10:00 | WhiteSkull

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí