Lásko moje

Lásko moje

Anotace: ...

Tyčinko voňavá
kdo mi tě vzal?
Hřebíčku rakvový
život bych za tebe dal.

Čelo zpotilo se
než jsem tě našel.
Bez tebe nuda je
s tebou zase kašel.

Plamen hlavu olízl
zazářil tvůj vlas.
Jen díky tobě mám
tak sípavý hlas.

Pleť moje šedá
znamení to nemoci.
Však pochopil jsem
že lze ještě pomoci.

Šluk sem, šluk tam
chuť tvou dobře znám.
Šluk sem, šluk tam
naposledy si tě dám.

Musíme se rozloučit
říkám ti tedy těpic.
V nemocnici viděl jsem
snímek zbytku svých plic…
Autor Modrý Adept, 25.01.2007
Přečteno 451x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...skoro jsem se lekla...jak je?

22.02.2007 22:21:00 | Hančí

...lásko moje voňavá...mám tak hroznou chuť :-)))..leč jsem na tom obdobně..pilule žvýkám.. odpornéééé..ježíííš..jen tak jeden malinkatý šluk... :-)))

25.01.2007 10:54:00 | isisleo

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí