Ona...

Ona...

Anotace: další alkoholové opojení ;)

Za svitu měsíce píšu já báseň
snad jednou i já budu spasen
já zamiloval se do iluze
já miluju ji převelice...

 

Neskutečnost je skutečná
ona je slečna výjimečná
nikdy nepoznal jsem lásku
i přes každou mou vrásku

 

milovat ji vždy budu..

 

Jen ona jiného v srdci nosí
to mou kuráž a hrdost kosí
že já nejsem pro ni pravý
alkohol můj smutek spraví..

Autor Decaturka, 15.02.2014
Přečteno 392x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí