Mnoho cest

Mnoho cest

Anotace: Moje prvotina. Budu ráda za každý komentář.

Mnoho cest znám,
jen jedna vede tam.
Tam, kde budeme oba šťastní
a budeme jeden druhému vzácní.
Já stále doufám, doufám v lásku Tvou
a že mě mé smysly nezklamou.
Bolí, bolí mne každý pohled na Tebe
a každé pomyšlení, že zas budu bez Tebe.
Autor kokina85, 16.02.2014
Přečteno 409x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...pohled na Tebe
...budu bez Tebe.

absolutní verš. To miluju...

19.02.2014 10:25:33 | Truckle

Děkuju.

19.02.2014 17:57:15 | kokina85

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí