Jasná nepomíjivá

Jasná nepomíjivá

Anotace: Malá touha vzedmout se proti smrti

Vím že písmeno V má velký oblouk diaspory

jeho oblouček po kterém se roztekl úzkosti strachu klouček

a my přilétli skandálně imortilizovanou Inspirací

a zahlédly vymítitelné šedé otvory Smrti

ty tisícileté smířitelné přepravní vory

obraty vědomí evolucí obětí jež se nevzdali 

a za sestru si vnitřní sílu vzali

provázející klaní se provázenému

v jediném mrknutí překonává všechnu bolest

jak na světlo světa blížící se zvěst

ve slunci prach křehké dívky před nadějí 

její tvář skrápějí slzy odporu před neumírající krásou

a všechna neuhasitelná žízeň Touhy světa spásou

ve lvíčí krvi stéká vysoká po němž sílí zjev

a mléčné uzdravení zlatého pudí vládce Lev

za pět set let budí nás duha barev

až poté se rozejdou

malé zázraky

Autor Happyyz, 17.02.2014
Přečteno 352x
Tipy 1
Poslední tipující: Zrska
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí