Stay with me

Stay with me

Anotace: Občas se stává, že na někoho myslíte a nedá vám to spát.

Uprostřed lesa laň se probouzí.
Ptáci cvrlikají,
nový den přináší.
Tvé rty se usmívají a vzduchem jen zní,
stay with me.

Pod peřinou vyprávíš,
jak je samota zlá.
Chtěla bys parkem s ním jít a vzduchem jen zní,
stay with me.

Ulicí jdeš dál,
nikdo tě nevidí.
Ptáci ti úsměv vykouzlí a vzduchem jen zní,
stay with me.
Autor Hantec, 17.02.2014
Přečteno 315x
Tipy 4
Poslední tipující: zelená víla, Jana B., callowsick, Zrska
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí