Naděje

Naděje

Anotace: Něco málo o první lásce,prvním zklamání a novém začátku.....

Kapička padá na římsu okna,
kytička fialek mi v rukou zvadla.
Motýlku sedáš si na jarní kytičku,
zdržíš se chvili,jen malou chviličku.
Tvá křídla slibují lásku a něhu,
však bojí se zrady,děště a sněhu.
Andílku proč lhát,když smutek tak bolí,
proč první lásky vždycky nás skolí.


Až jednou poznáš,jak velké je trápení a jak malý je svět,
pak pochopíš jak marné je volání,lásko vrat se my zpět.

Autor Lord Aragorn, 18.02.2014
Přečteno 360x
Tipy 1
Poslední tipující: Zrska
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí