Chybíš mi!!!

Chybíš mi!!!

Anotace: ...

Chybíš mi, jak křídla ptákům,
Chybíš mi, jak slunce mrakům.
Chybíš mi, jak trny růžím,
Chybíš mi a já se soužím.
Chybí mi tvé krásné oči,
v nichž se topím ve dne, v noci.
Chybí mi tvé měkké rty,
co provází i moje sny.
Chybí mi tvůj krásný úsměv,
bez kterého nejde dál svět.
Chybí mi tvé dlouhé vlasy,
jsou jak pouta naší lásky.
Chybí mi tvá líčka rudá,
když je nemám, jsem tak chudá.
Chybí mi tvá milá tvář,
přijde mi jak slunce zář.
Chybí mi tvůj pohledupřímný,
co na mě hledí a špatné nevidí.
Chybí mi tvá milá slova,
bez kterých jsem jako vdova.
Chybí mi tvé ruce silné,
a přesto tak něžné a jemné.
Chybí mi tvé prsty dlouhé,
jimiž brouzdáš po mém těle.
Chybí mi tvůj hrubý hlas,
bez kterého zebe mráz.
Chybí mi tvé něžné dotýkání,
co způsobuje hlavy zamotání.
Chybí mi ty nádherné polibky,
kterými zahrnuješ moje rtíky.
Chybí mi tvá hebká kůže,
tu nenahradí ani růže.
Chybí mi tvá stálá vůně,
co provází mě, kde jen může.
Hvězdy nám ozařují naši společnou cestu,
snad nám nezhasnou a my zůstaneme spolu.
Doufám, že pochopíš, jak moc pro mě znamenáš,
jsi moje láska a štěstí mi přidáváš.
Miliji tě, chci tě mít,
snad i ty chceš se mnou být?!
Autor Halarinka, 25.01.2007
Přečteno 1296x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

všechno co se jen dá říci je,že milovat se dá velmi hluboce...

28.01.2007 21:32:00 | Haydée

Je mi to nějak povědomé

27.01.2007 15:41:00 | davulka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí