Vidím v tobě sebe

Vidím v tobě sebe

Anotace: Tak opět něco málo o tom jak cítím lásku.....

Už vím,co je plavat v horkém písku

a bloudit v poušti.

Já znám tropická vedra,snad možná proto,

že cítím,že stvožen jsem právě z tvého žebra.

 

Snad stokrát do skla třísknu,

když má fantazie loudí,

tvá tvář mě mile zaskočí,

snad proto,že vidím sebe,

když se ti koukám do očí.

Autor Lord Aragorn, 21.02.2014
Přečteno 507x
Tipy 2
Poslední tipující: zelená víla, Zrska
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ty odlesky... zamyslela jsem se, díky.. já asi sebe v těch očích nevnímám...

21.02.2014 16:15:21 | zelená víla

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí