Hlas lásky

Hlas lásky

Anotace: Byť jsem si psaní o hormonálních explozích (aka lásce) striktně zakázal, mnoho let tomu, pro jednou to teda zkusím :

Dva hlasy v mojí hlavě
Duní hlasně, hravě
Jen jeden z nich umlčet
Tu myšlenku promlčet

Jen se neutopit
v hlubinách tvého hlasu
odvážně se vzchopit
dotknout se tvého vlasu

Ať se můžu soustředit
vzpomínat na tvá slova
Když pod noční oblouhou
Záříš zas a znova

Základy se hroutí
Ten hlas srdce rmoutí
Dochází mi čas
Tak umlč ten hlas

Vzduch se plní lží
Pachem posledního drinku
V opojením plném vizí
Další řeč do vínku

Činy slova překřičí
Tvůj dech co na mě plýtváš
Když slabiky řinčí
A ty se na mě díváš

Otvíráš ústa
Dřív než na to myslíš
Jsou myšlenky pustá
Pro jednou mne poslyš

Těžké je věřit
Těžší se svěřit
Jako kriminální zločin
Proti tobě počin

Už žádná mrtvá slova
Vteřinovka tiká
Myšlenka jen tvá
Jeden z hlasů říká:

"""""""""""""""""

Jsi krásná jako oceán
Jsi z mé touhy porcelán
Chci vnímat tvé rysy
Má Egyptská Sisi
////////////////

Jsi žhavá jako peklo
Moře, co lodí teklo
Kouzelná jak nebe
Chtěl bych jenom tebe
///////////////

To tvé ladné nohy
Pohled jen pro Bohy
To tvé štíhlé tělo
Píseň vášně pělo
////////////////

Tvoje květnaté rty
Mění touhu v sny
Tvůj ostrý pohled
Dává chuti rozhled
////////////////

Tvé čarovné vlasy
A tvé tmavé řasy
Tvé rozmilé řeči
Moje rozkoš přeci
////////////////

Tvoje hebké doteky
By Vltavou protekly
Tvoje mrkání
Slasti vrkání

""""""""""""""""""

Dva hlasy v mojí hlavě
Vypráví tvůj příběh
Duní hlasně, hravě
Slova topí v lávě

Sleduju a poslouchám
Ohlušující přehlídku
Mlčím a nedoufám
V tu jednu pěknou vyhlídku

A slova plynou
Vzduchem se linou
Voní jako růže květ
Co obepíná celý svět

Slova mění ve větu
Když šeptají o létu
Mluví stále víc a víc

"Chtěj to všechno nebo nic"

Činy jsou hlasitější než slova
Ta slova prázdná jako voda

Tak už mlč!...

a pohlaď jí ještě jednou
Než její obrazy zšednou
Než zraku se vytratí
A tvá slova zatratí

Zanech sladkou vzpomínku
A jednu cennou upomínku
Dej tvar její litině
Tvé nejdražší květině

Ať koluje jí myšlenka

"Vždy byla jsem tvá pomněnka"
Autor Petr Miroš, 25.02.2014
Přečteno 499x
Tipy 2
Poslední tipující: mkinka, Jeffree
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí