Srdce je Bohem, mysl se klaní.

Srdce je Bohem, mysl se klaní.

Anotace: O lásce ve své podstatě a o tom, co pro mě znamená.

Jen ticho před bouří
toužebný pohled k temnotě a ztraceným červánkům,
píseň času v duších přestala,
a život se zastavil ve smyčce euforie.

Naslouchám svého srdce barev tlukotu,
možnost vymanit se z iluze, však proč?
Nekonečný soubor umělých světů,
jen najít ten správný smyslu bytí..

Užít si přítomnosti svých snů,
skutečnosti oděné v nadpozemském hávu, pasti,
byť vymykající se přímosti prozaična.

Tanec zbloudilých srdcí, podstatnější než vesmír sám..
Ztraceni ve skrytém snění,
detail, jenž nic neznamená.

Láska, pokušení bez možnosti úniku,
neb intenze citů potlačí vše…
Autor Jeffree, 25.02.2014
Přečteno 412x
Tipy 6
Poslední tipující: ElaJah, Zrska, enigman, jitoush, Radhuza
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Dočetl a hned začal znovu. Neudělal to z nepochopení, ale pro požitek, který z toho měl.

10.12.2014 17:29:47 | ElaJah

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí