Ex

Ex

Anotace: o jedné ....

Venku je zima a padá sníh bílý
touha má po tobě den po dni sílí,
není to mráz co trhá mi srdíčko,
mrzne mi steskem, buší jen maličko.

už je to téměř rok, co jsem tě líbal
svou rukou hladil tvé jemné vlásky,
kde jsou ty chvíle, kdy jsem tě míval
kam se jen poděla ta spousta lásky

Vím kam se poděla, je hrozně hluboko,
já jí mám v srdci, ty někde v zemi,
láska je daleko, jak od Prahy Maroko
už jsem rok bez tebe a smutno je mi …
Autor madis, 01.03.2014
Přečteno 357x
Tipy 4
Poslední tipující: Poetik, poeta, Junnek, Zrska
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí