letíme

letíme

Anotace: ... zpovědí ...

.
letíme už nahoru
do hvězdných válek
a pořád spíme spolu
ve dvou odděleních
a pořád v hlavách
krev utíká sama
až do nohou
a zběsilá
zkouší
jenom
tančit


tisková zpráva:
poprvé v historii
řádila současná
bouře od rána
bajkonurům
i miskám
z večera
kenedy
zbila

.

PS:
ten mys
umí zase
zpátečku
a jmenuje
se can......
a už tě
nese..
.
Autor a_tao, 01.03.2014
Přečteno 299x
Tipy 1
Poslední tipující: Zrska
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí