Jen dodatečně

Jen dodatečně

Anotace: Jen pro představu, že jsem sebrala tu odvahu..ti to říct

Zdalipak mi alespoň vteřinku věnuješ
než ve své posteli přestaneš vnímat svět
Zdalipak mě alespoň kouskem těla miluješ
a pamatuješ-li si nějakou z mých vět

Neboj se, nebudu si na tě dělat nároky
já jen, že mi scházíš
já jen, že mám odemčeno
a ty nepřicházíš

Když tě spatřím, všechno kolem bledne
jsem jeden velký kýč
však city tvé jsou nedohledné
co dohledné jest - je můj chtíč

Neopakuj, že nemám to brát vážně
Už neříkej, že je to pro tě nic
já nemám tebe, máš mě
a milování bylo přece vždycky něco víc

Ne, nebudu tu ronit slzy
na to už mě život naučil
že kdo o ně nestojí
ten by je nesušil

Tak jsem ti jen dodatečně
chtěla říct vše co jsem neřekla
ale jak už známa jsem si
raději jsem utekla
Autor Kite.Kat, 03.03.2014
Přečteno 335x
Tipy 2
Poslední tipující: fijalka, Libby New
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí