Nechte mě bejt!

Nechte mě bejt!

Anotace: ...

Říkáte mi, že jsem divná, když neuznávám politiku dvou.
Možná, že mě nezajímá. Možná, že mám svou.
Říkáte, že to není normální, že nepoznám štěstí.
Možná nechci zákazy a hádání. Možná nechci další rány pěstí.
Říkáte, že člověk má ve dvou žít. Od rozvodu k rozvodu...
Možná, že chci jenok klid. Možná, že chci svobodu.
Říkáte mi o morálce. V monogamním světě má se k někomu patřit.
Možná sami nechápete, že mít rád neznamená vlastnit!
Říkáte mi vyber si už nějakýho pána! Nevyčnívej a buď potichu!
Možná je chci všechny, možná chci být sama. A možná, že mám poruchu...
Říkáte mi, že žiju v ulitě když nemám svou dvojku....
Možná chci žít v komunitě...a možná, že chci holku!
Autor RustyHalloes, 06.03.2014
Přečteno 359x
Tipy 1
Poslední tipující: Pučik
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí