Nejsi

Nejsi

Anotace: už nejsi tu semnou

Zapnout si hudbu a uronit slzy
vzpomínám na tebe,
na první polibky
Všechno mě mrzí...

Byla jsi první...
největší láska
a Já nevěděl jak to ve dvou chodí,
dva roky starší
už vím,
city a souznění lásku plodí.

Teď v posteli sám
přesto cítím jemný nádech
už nejsi tu semnou
tak kdo...
prsty kreslí mi po zádech?
Autor Pučik, 06.03.2014
Přečteno 375x
Tipy 2
Poslední tipující: tato22, SmallGeorge
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Samota Ti kreslí řádky kůží... krásně vyjádřená, díky

01.04.2014 00:21:31 | SmallGeorge

Jsem rád, že se líbí.

01.04.2014 13:21:54 | Pučik

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí