Tajné sdělení

Tajné sdělení

Anotace: Láska lásce šeptá, nezní to jako holá věta.

Záříš jako kamínek v tiché řece
když paprsek na něj dopadne

Jsi krásný kanár letíc z klece
Zpíváš písně bezvadné

/Jako malá rybka pluješ k břehu/


V Tvé ulovení asi rybář věří
chce zaplést ti háček do vlásků

Ne nadarmo klidné vody čeří
přeje chytnout si Tebe na lásku


Je to návnada, co zasekne se hluboko
občas poškodí jedno, i druhé rybky oko...


Aby dokonáno bylo dílo
zakousne se v rybku milou obří silou
A stane se vílou, jí i labutě závidí tu barvu bílou


Pak dbej však v to, aby toto břímě nestalo se bolestí a kýlou.
Autor Dixie Bechert, 11.03.2014
Přečteno 439x
Tipy 2
Poslední tipující: Bunney
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí