Breakaway

Breakaway

Anotace: Básnička ze září 2006, inspirovaná albem mé oblíbené zpěvačky... tak jak se vám líbí? Prosím, hodnoťte!

Z čistého nebe blesk
překryl naší lásky lesk.
Vždy jsi se mnou šel,
teď jsi s jinou odešel.

Jak mi to máš povědět?
S tím si nevíš rady,
tak se to musím dozvědět přes tvé kamarády.
Asi jsem tě nebyla hodná,
jiná holka je pro tě vhodná!

Nezbývá, než pravdu přimout,
po hlavně tě košem majznout.
Najít si někoho jiného,
možná- toho pravého.

Ale to se jen tak lehko řekne,
neumím zahodit vzpomínky pěkné.
Jako bych nemohla spát,
jako bych mohla jen sípat;
síúat, ale mluvit ne,
než se mi dech dostane.
¨
Zůstala jsem na pustém ostrově,
ze kterého nemůžu k tobě.
Všechno mi tě připomíná,
pořád tě mám před očima.

Vidět tě mě teď bolí,
víc, než zmlácení holí.
Tak jsi oddešel pryč
a zahodil ten klíč.
Klíč ke zlaté mušce- štěstí,
teď jsi na mušce- pěstí.

Než se někdo naděje,
bude pryč mě naděje,
že by ses tajnými vrátky
vrátil ke mně zpátky.

Možná jsem to tak trochu věděla,
nedostala jsem to, co jsem chtěla.
Měl bys vědět, co to bylo,
i když co bylo, už bylo...
Autor Tlapka, 25.01.2007
Přečteno 359x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí