Úsměv

Úsměv

Anotace: ..

Můj úsměv
je tvým úsměvem
nevidím tvůj pohled
ale tvé rty mi stačí

Tvůj úsměv
je mým úsměvem
Nikdy se nesměje
jenom jeden

Nechceš mi ukázat
svou pravou tvář
tak mi ji napiš
a já se rozplynu

Zahal mě do klidu
obejmi mě svou
vroucností

Jen ty mne dokážeš
vyzvednout z prachu
Chci se ti usmívat
na věky věků
a dýl

Toužím jen po tobě,
nemyslím na něj
Kéž by i on myslel
na nás
jistě by záviděl
že ze mě děláš
romantičku
Autor KatkatkaW, 16.03.2014
Přečteno 415x
Tipy 7
Poslední tipující: želvička001, Aiury
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Chci se ti usmívat na věky věků ... moc pěkné :)

02.04.2014 20:04:33 | Aiury

děkuji:))

02.04.2014 20:07:01 | KatkatkaW

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí