Jedné malé kobylce k narozeninám :)

Jedné malé kobylce k narozeninám :)

Anotace: Mojí nejmilejší Jakince k jejím už jedenáctým narozeninám. Ať se tě hlavně drží zdraví, miláčku!

Srdce se muselo na chvíli zastavit

a potom začalo v rytmu s tvým zase bít,

moje nejkrásnější holčičko,

mé malé úžasné zlatíčko.

 

Na jedenácté narozky jsem nejhezčí dar měla,

ty ses pro mne narodila, já to nevěděla,

moje šikovná beruško,

Jakísku, Jakinko, Jakuško...

 

Mám tě moc ráda a se spoustou práce

chci se za tebou na farmu vracet a vracet,

dokud se můj sen nesplní

a nebudem spolu jenom my.

 

Uzdečku novou, na hovada repelent,

dvě kila pamlsků - kéž předat bych mohla hned,

a do kruhovky si tě vzít,

zase šanci nás obě učit mít...

 

Jsi moje štěstí, všechno nejlepší, beruško!

Autor genca, 16.03.2014
Přečteno 328x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí