Nářek

Nářek

Anotace: ,

Tisíckrát se omluvila
tisíckrát jsi odpustil
snad máš dost sil
i na tisící prvé
odpuštění

Měl bys ji opustit
ona to ví
nechat ji viset nad propastí
vždyť ona přejde na druhý břeh
i když dostane
pár šrámů navíc

To lano mezi stromy
trouchnivé a zlomené
stále mi ještě dává smysl
tobě asi ne

Kéž bys tak věděl...
Tolik pravdy jsem ti nalhala
tolik lží jsem ti tajila
Kéž bych to mohla
vrátit zpátky
Autor KatkatkaW, 17.03.2014
Přečteno 327x
Tipy 6
Poslední tipující: Aiury, Isquieasuus, Aaliyan
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí