Jsi moje láska víš to?

Jsi moje láska víš to?

Anotace: a přece jsi....

Lásko moje vzdálená
kde asi teď jsi?
já vím kde...
jsi u ohně, který hřeje tvou tvář
skoro vidím tě
jak mě objímáš a tam kde jsi mé myšlenky jsou tam též ..

Tak moc bych chtěla usínat s tebou
u tepla které sálá,
a prázdnota ta by byla najednou tak malá ...
jako malá tečka ,
jako vločka, která se letos z nebe nesnesla
jako tvoje pohlazení ,
které mě tak nabíjí a ukájí k nesnesení,
že přpadám si jako víla
lásko jako tvoje víla,
kterou tvoje láska zachránila.

A najednou vše mi dalo smysl,
že do té pusté uličky jsi zamnou přišel
jen dotýkej se mě časteji ,
nechci zapomenout
ani má kůže a moje touha
někdy i minuta bez tebe je tak dlouhá,
tak ukrutně bolestivá ,
že když kreslíš mi srdce na záda
ty víš co má ta tygřice moc ráda.

Ty víš co trejsiho tygr hledal ,
ty víš proč na tu lásku čekal ,
tak vrať se mi mi brzy
a pohlaď duši i mysl mou
vždyť jsi mou láskou bezbřehou .
Autor Chami, 17.03.2014
Přečteno 798x
Tipy 1
Poslední tipující: Aiury
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí