Babi, chtěl bych ti říct…

Babi, chtěl bych ti říct…

Anotace: ,,,,,

Chtěl jsem jít po pěšině
Šel jsem polmo
Ač se zdálo nerozumné
Bylo mi to volno…
Všechno je na hlavu postaveno
Já klopýtal v ruinách
Ptáci přestali zpívat
Plameny v okolních kůlnách
I les hořel
A siluetu dokresloval vrtulník
S obrovskou nádrží vody
Kterou pozvolna pouštěl
Na Náš grunt
Mé oči se smály…
Pak jsem se probudil
Komunista Nás podruhý nezabere, babi….
Autor v.hercik, 18.03.2014
Přečteno 358x
Tipy 1
Poslední tipující: andílek
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí