Poklona ženě mé je poklonou věčnému Bohu

Poklona ženě mé je poklonou věčnému Bohu

Anotace: ... a Bůh je pro mne víc, však ty sama jdeš semnou Jemu vstříc.

Objímáš strom s láskou k Bohu ženo má,
i mne se stejnou láskou objímáš.
Tvá láska, má paní, není rozmarná;
vždyť k Bohu radost v úsměvu posíláš.

To krásné i moudré od tebe jest,
ty uchopilas takto vznešeně dar Boha.
Bůh ozařuje každou tvou cestu z cest,
Bůh dal mi tě poznat... My milujeme oba Boha.

Proto nebojím se před Bohem klanět se ti,
a nebojím se takto klanět k Bohu.
Pro duše s láskou i pravdou neexisuje smrti,
já ukláním se Bohu i tobě... S láskou mohu.
Autor RešHeNúnHe, 25.01.2007
Přečteno 400x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí