Rosa

Rosa

Anotace: vystoupíme nebo poletíme?

jako motýl
je láska křehká

když přistane
v srdci jemně

nezmění nic
a přece

úsměv
na mé tváři

však prozradí
všechno

miluji tě
květnová touho

rosa není
pouhá voda

v trávě
je to vláha

života
na horách

vysokých až k nebi
nad mraky

kde budeme
ty a já
Autor VIZ, 20.03.2014
Přečteno 384x
Tipy 3
Poslední tipující: Zrska, terezkys
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí