Láska tě změní

Láska tě změní

Anotace: Cítím, jak mě láska mění, jak ve mě dýchá ta svěží síla z pralesů, ta láska je jako rozvodněná řeka, a kouzlo má, jak letní vítr, co v polích prstem kreslí do klasů.

 

Láska tě změní

 

Cítím, jak mě láska mění

jak ve mně dýchá ta svěží síla z pralesů

ta láska je jako rozvodněná řeka

a kouzlo má jak letní vítr, co v polích prstem kreslí do klasů

 

Volá mě něžným hlasem

někdy šeptá, o vášni a prameni neřestí

a díky milencům dávno vím

že láska má, zná ten návod na štěstí

 

někdo řekl, že tančím na sudu střelného prachu

když krédo mám, ať z plných plic dýchám s každou vteřinou

pravdu měl, já život svůj, přijímám bez rozpaků

i když vím, že ne všichni mi to prominou

 

Tak rád tě změním v bouři v oblacích

tam své rudé rty do mých úst svěř

a v  elektrizujícím tichu kolem

ve vteřině pochopíš celý můj svět

 

Ať je ráno nebo půlnoc

co na tom vlastně záleží?

stoupáme výš, jako dva tažní ptáci

za obzor, znovozrození, bez zátěží

 

Volá mě něžným hlasem

někdy šeptá, o vášni a prameni neřestí

a díky milencům dávno vím

že láska má zná, ten návod na štěstí

 

 

(Hanuš Šparlinek, 20.3.2014, věnováno Caroline)

 

Autor Hanuš, 20.03.2014
Přečteno 536x
Tipy 1
Poslední tipující: SmallGeorge
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Na můj dětský vkus moc dlouhé a nepřehledné, ale líbilo se mi to :)

31.03.2014 23:23:19 | SmallGeorge

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí