OSUMNÁCT

OSUMNÁCT

Anotace: Honzíkovi

Jsem dnes celá rozněžnělá,

že bych snad i básně psala.



Je to Tebou? Nebo jarem?

Topím se v Tvých očích málem.



Směješ se na mě z obrázku

a já si promítám



naše chvíle nesmělé

a potom i ty více smělé.



Snoubí se v Tobě divokost s plachostí,

je to jen Tvou mladostí?



Jsi krásný exotický muž

a já se nemohu dočkat už.



Toužím Tě vidět,

toužím Tě hladit.



Jak si mám svou hlavu chladit?

Než se zase setkáme

a více se poznáme?!
Autor sophiesophie, 21.03.2014
Přečteno 526x
Tipy 1
Poslední tipující: enigman
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

chladítkem...

21.03.2014 11:15:50 | enigman

:D

22.03.2014 09:38:10 | sophiesophie

nebo si pohrát s šidítkem...

23.03.2014 15:53:26 | sophiesophie

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí