Opojen vzpomínkou na tebe

Opojen vzpomínkou na tebe

Anotace: ...

Sedím tu sám
bezduše hledím směrem k zemi
ďolíčky na ústech
vůně, která dávno tu není

Teď s tužkou v ruce dal bych život
za princip stroje času
vrátit snad jen chvilku pouhou
a položit ruce,
na křivky tvého pasu

Pak zaploužit na love song
a užít si chvíli
společně oživit dny
kdy byly jsme jen Já a Ty.
Autor Pučik, 23.03.2014
Přečteno 406x
Tipy 4
Poslední tipující: fijalka, jitoush, poeta
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí