Když se mi chce létat

Když se mi chce létat

Anotace: A tobě ne...

Stáhni mě zpět
Chytni za kotníky,
Stáhni mě dolů,
Se mnou neodleť.

Stáhni mě níž
Obejmi kolena
Neboj se výšek.
Snad mě nepustíš.

Stáhni mě zpět
Anebo leť dál
Buď vedle mě.
Oblítnem svět.

Stáhni mě níž!
Proč odlétám?
Jak mám být s tebou
Když mě nedržíš...?
Autor Melitelee, 25.01.2007
Přečteno 354x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

:)

08.04.2007 19:01:00 | Roger

nejhezčí je první sloka

30.01.2007 20:13:00 | Trdlo

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí