Svět snů

Svět snů

Anotace: Vydej se na cestu a přejdi most...

Vydej se na cestu a přejdi most,
z mechu a duhy dlouhý je dost.
U koně nečekej, pozři se vzhůru,
rač na něj nasedni, přejeď tu duhu.

Dojedeš na místo, kde skřivan pěje,
kde nejsou starosti, slunce se směje.
Žije tam dívenka, ledově bledá,
dobrého přítele ona tam hledá.

Jen co tě spatří, změní svou tvář,
ze které line se teď rudá zář.
Změň její život, nastav svou dlaň,
odpusť tak vysokou životní daň.

To když tu radost vystřídá smutek,
když bude potrestán každý váš skutek.
Nezlob se, nehněvej, a važ si světa,
který vám zůstane na věčná léta.

R
Autor kofola, 24.03.2014
Přečteno 456x
Tipy 3
Poslední tipující: Zrska, SmallGeorge
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

^_^

31.03.2014 23:26:04 | SmallGeorge

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí