MILUJ, TRP A ODPOUŠTĚJ

MILUJ, TRP A ODPOUŠTĚJ

Anotace: Trošku starší báseň, zapoměla jsem jen prezentovat.

Byli i tací, kdo nám to nepřáli,
byli i tací, co chtěli nás rozdělit.
Bylo tol překážek, všechny jsme zdolaly,
nyň dovol mi, Čtenáři s tebou se podělit.

Láska ni jen na pár dní,
láska ni jen na sto let.
Tomu, kdo v citech sní,
není co závidět.

Těžké jsou začátky, konce i středy.
Kdo žárlí, ten miluje, jak tvrdí se tedy.

Když nevíš, na čem jsi...
Ten pocit beznaděje,
že jsi to právě ty,
komu láska se směje.

Kdo věří, přežívá.
I když často v iluzích...
Že vše šťastný konec má,
však není jen v příbězích!

Můj milý Čtenáři,
braň svou lásku zarytě!
Lidi si neváží.
Cukneš a zlomí tě.

A ta velká, sotva kdy přijde znova.
Či můžeš, Čtenáři, drž pevně, nepouštěj.
Přec něco magie nesou ta slova,
pamatuj na ně vždy - miluj, trp, odpouštěj.


Autor Ricarda Haner Lowery, 24.03.2014
Přečteno 844x
Tipy 2
Poslední tipující: SmallGeorge
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Často v iluzích, v krásné mimorealitě O:)

31.03.2014 23:28:21 | SmallGeorge

Je to z mého života, mimorealita to je možná pro druhé :)

20.05.2014 11:48:23 | Ricarda Haner Lowery

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí