bolest v hrudi mám

bolest v hrudi mám

Anotace: bolest v hrudi mám a kolik života mně zbývá se ptám

 

je tmavá noc, všude kolem klid a ticho , které vyvolává můj splín

 

a já ležím  ve své posteli sám  a nemohu spát

potím se a slyším  tlukot svého srdce a chce se mi života ptát

 

do kdy bude moje srdce fungovat  a bít ,

do kdy budu moc  díky tomu žít

když cítitm v hrudi bolest, která ničí život můj

 

a já v panice se bojím o život svůj

a toužím,aby tmavá noc odešla v dál

 

a nebyl jsem ve svém loži sám

abych mohl zahodit pryč bolest  i svůj splín

 

a hladit své milé její klín

a nevědět, že v srdci velkou bolest mám

 

a proto se ptám kolik času k životu ještě mám

 

 

 

 

 

Autor jiří slunce, 25.03.2014
Přečteno 356x
Tipy 2
Poslední tipující: Gabriela Green
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí