Provázek radosti

Provázek radosti

Anotace: Hledej a najdeš

Provázek štěstí visí a houpe se.
Na jeho konec nevidíš, co asi ponese?

Je tenký? To je předsudek.
Nechám vypracovat řádný posudek.

....

Už znám i výsledek z něj,
na provázku konec prostě nehledej.

Tvá radost bude dlouhá, jak přeješ si jen Ty.
Pověs na něj jak je libo všech svých barev korálky.
Autor Dixie Bechert, 25.03.2014
Přečteno 402x
Tipy 2
Poslední tipující: enigman, Gabriela Green
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

konce nehledám...ale uzlíky si užívám...

26.03.2014 08:24:42 | enigman

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí