Přes hory

Přes hory

Anotace: -

S ladností peříčka
přešel jsem pohoří
nejvyšší do zítřka
kdy další pokořím

A každý další schod
A každý další dech
A každý další krok
A každý další den

A každý další pohled
A každý další kořen
A každý další rozkvět
A každý další hlen


Nyní jsem až nahoře
dočista nahoře na hoře
pod sebou rozlehlou planinu
klidnou, jak nádech nikotinu

A pak hory další, nové
stokrát tak vysoké
nepoznané, takřka snové
brunety – i modrooké

J.
Autor Love2Live, 26.03.2014
Přečteno 292x
Tipy 4
Poslední tipující: Zrska, andílek, Roger
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Myslím, že je dobře, žes zpět.


A přesně takový život by měl v mládí být,
ne jak praotec Čech, usadit se hned,
co upocený stěží pokořil svůj první Říp.

26.03.2014 18:45:03 | Roger

Můžeš složit poem, jako reakci, na téma "choromyslný kamarád" ^^

26.03.2014 18:48:33 | Love2Live

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí