Uortsep Uoksál

Uortsep Uoksál

Anotace: Záhadná a svobodná

Dýcháš mi na rameno, rty se zapomenou.

Chutě v zásnubách malují světla v tmách,
Odhodí temný háv, s barvami jak pyšný páv.

Stíny opustily kletbu a teď svobodné jsou
Mizí v Slunci, jdou svou cestou.

Obcházely ves i město,
nyní vydaly se za nevěstou.

Vystřídány dobrou sestrou, Láskou Pestrou.

Tou vlnou opředenou touhou,
pro mnohé záhadou pouhou.

Kdo poznal ji, ví a bude chtít s ní být,
stále to cítit a mít, ruku v ruce držet se a žít.
Autor Dixie Bechert, 27.03.2014
Přečteno 400x
Tipy 3
Poslední tipující: Jana B., enigman, Zrska
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

svázáni stuhou pestrou...

28.03.2014 13:30:06 | enigman

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí