Hodiny času

Hodiny času

Anotace: Slyšel jsem.

Hodiny času,

je prolomena hráz,

otevírám basu,

vše půjde mi snáz,

 

Přišla jsi Ty,

zahazuji basu,

hraj mi na city,

za mého souhlasu,

 

Tiše doufám,

že není to jen hra,

pak si zoufám,

jak sluneční kra,

 

Tvůj jas,

mne oslnil,

tvůj hlas,

mne naplnil,

 

Čekal jsem,

na tu chvíli,

za lesem,

my dva jsme byli,

 

Čekajíc spolu,

každý sám,

pohled srázem dolů,

hlavolam

 

Davá to smysl?

Pět minut věčností,

hodina minutou,

a znás jen kosti.

Autor SmallGeorge, 27.03.2014
Přečteno 318x
Tipy 5
Poslední tipující: AndreaM, Aiury, Zrska
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí