ctím Tě

ctím Tě

Anotace: jsem šťastný....... rád................ miluji.............

Jsem šťastný když vidím se Tě smát,
jsem šťastný když vidím Tě se o mě bát,
jsem šťastný když mě miluješ,
jsem šťastný když vím že v životě nechybuješ,
jsem šťastný když v životě svých skutků nelituješ,
jsem šťastný když cítím že naši budoucnost buduješ,
jsem šťastný když naši lásku nebezpečí nevystavuješ,
jsem s Tebou šťastný!!!!!!!!

Rád se dotýkám Tvého těla,
rád cítím že ses chvěla,
rád Ti říkám nebuď smělá,
rád Tě rychle potěším jako střela,
rád vnímám pocit že jsi to takhle chtěla,
rád se Ti do očí dívám,
rád sny kde jsme spolu mívám,
rád se s Tebou vášnivě líbám,
rád jsem Ti na blízku!!!!!!!!

Miluji Tvůj žár Tvých očí,
z jejich pohledů se mi hlava točí,
připadám si jako na nebeském kočáru kočí,
miluji Tvou vůni která pomaly plyne,
dávám pozor ať mě nemine
miluji dotyk Tvých dlaní,
je to procítěné hrání,
našich citů a nic tomu nezabrání
miluji Tvůj hlas,
je jako měsiční svit jeho jas,
a pokaždé si přeji aby se zastavil čas,
miluji když vyslechneš mé bolavé srdíčko,
miluji Tě má krásná,milá,spanilá a jediná růžičko,
MILUJI TĚ!!!
Autor davulka, 25.01.2007
Přečteno 984x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (3x)

Komentáře

Je jedno ,jak vyznáš lásku...protože nikdy to nezní špatně...a tvoje básnička ta i hezky zní:)..a čtenářům stačí jen závidět,že existují kluci,kteří umí takto milovat

26.01.2007 16:21:00 | Haydée

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí