Na dobré ráno

Na dobré ráno

Anotace: O lásce k mé nejmilejší

Spíš a já tu sedím nad tebou
ve tvých snech jsi se mnou
políbení spící tvářičce
co krásného zdá se ti v hlavičce
dávám ti polibek na probuzení
a lehké něžné pohlazení
tvůj úsměv místnost rozzáří
krásné tvé je vstávání

Na dobré ráno tě hladím
na dobré ráno tě políbím

Své oči otvíráš jen pro mě
jako Šípkovou Růženku vzbudil jsem tě
z vyhřátého pelíšku nechce se ven
ale lásko neskončí tvůj sen
ukážu ti realitu nebo sen
láska nerozlišuje pojem
obojí tak krásné je
na vzájem se milujeme

Na dobré ráno tě hladím
na dobré ráno tě políbím
Autor Double T, 29.03.2014
Přečteno 653x
Tipy 3
Poslední tipující: mkinka, Aiury
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Líbí.

18.12.2021 22:01:57 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí