Vyznání

Vyznání

Anotace: <3

To úsměv Tvých překrásných oči a vůně Tvých vlasů.

Mě vždy přivádí do rozpaků.

Vždy když slyším Tvé kroky

Srdce mi náhle divoce buší.

Tvá ústa s chutí jahody

Ty mi klidu nedopřejí.

A jen pro ten okamžik,kdy smím tě obejmout

A kdy smím tě líbat.

Pro ten okamžik stojí za to žít.

Beruško moje já čekal na tebe 30 let.

A už nemám čas,už nechci víc čekat

Jsem blázen a magor,obyčejnej kluk z Brna

Cvok a neřízená střela.

Ale ten magor tě nade vše miluje.

 

Nikdy jsem neměl v životě moc štěstí

Do okamžiku než jsem potkal tebe.

Nemám zlatý kreditky.

Ale mám srdce a to je už teď jen tvoje.

 

A můžu ti slíbit

Dokud tu budu stát

Dokud budu dýchat

Dokud bude mé srdce bušit

Dokud budu cítit bolest

A vnímat radost

dokud bude slunce hřát

A měsíc zářit

Budu tu po Tvém boku stát.

A i když ti život hodí klady pod nohy

Tak já je odklidim.

 

 

 

 

 

Já už tě nechci ztratit MILÁČKU 

 

 

 

 

Autor UNKSON, 29.03.2014
Přečteno 462x
Tipy 3
Poslední tipující: Lucucu, SmallGeorge, Zrska
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Snad se Jí líbila, mi totiž ano :)

01.04.2014 14:28:43 | SmallGeorge

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí