Šeptání

Šeptání

Anotace: .....

Já slyšel jsem ptáčky,
šeptat krásná slova.
Já slyšel jsem říčku,
si jen tak prozpěvovat.

Slovo po slůvku,
já pečlivě zapsal,
Tak chvilku postůj,
věř, že je to pravda.

Prý jednu krásku,
viděli v lese,
Jak klacíky sbírá,
kam je však nese?

Tuze byla krásná,
jak hvězdné nebe.
Poradili mi,
že hledat mám tebe!
Autor Jiřík Holík, 29.03.2014
Přečteno 429x
Tipy 3
Poslední tipující: Zrska
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí