Strasti Lásky

Strasti Lásky

Anotace: Láska - strasti, smutek

Zlomil jsi mi mé srdce,
vždycky jsi takový byl.
Jak prázdný obraz na čtvrtce,
a o mě jsi tajně snil.

Byli jsme krásný pár,
když jsme se dali dohromady.
Teď jsi ale sám,
a zůstal jsi tady.

Lituješ že jsi mě opustil.
Proč jsi mě jen nechal jít?
Proč jsi mi neodpustil?
Kvůli tobě začínám znovu žít.

Kvůli tobě sem spadla,
do hluboké propasti.
Protože jsem to odpor kladla,
a zažívala lásky strasti.

Říkala jsem si,
najdu si lepšího.
No tak, kde jsi,
ty můj hrdino.

Nikdo nepřicházel ke mně domů,
ale najednou spatřila sem tebe.
A zamilovala se znovu.
Má život s tebou vůbec cenu?

Sem nešťastná a zlomená,
a uvnitř svého srdce.
Má duše z kousíčků zlomená,
a vedle ní srdce tluče.

Říkám svou tváří bezcennou,
všimni si někdy že existuji.
Prosím Tě na kolenou,
vždyť víš že tě miluji.
Autor Mimao, 02.04.2014
Přečteno 490x
Tipy 3
Poslední tipující: Taya, SmallGeorge
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Přesně takové mám poslední dobou pocity... :) Krásné a výstižné. Moc se mi to líbí, jen tak dále.

03.04.2014 19:44:39 | Taya

Vítej a pokračuj v tom, co děláš ráda :)

02.04.2014 22:04:56 | SmallGeorge

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí