Život pro Tvé srdce

Život pro Tvé srdce

Anotace: A není to sen...

Ivano, Ivanko, má milá Opičko.
Jsi můj dar od boha, jsi moje sluníčko.
Zítra máš jmeniny, mám přání jediný:

Zůstaň tou holčičkou co si chce hrát,
co v každém počasí umí se smát.

Nebe se změnilo, není již blankytné,
na cípu měsíce za tebou pluji,
temná je obloha, hvězdy se culí.

Ospalý rozbřesk mi naději dává,
že v čas budu u lože stát,
najdu svou lásku slaďounce spát.

Tvé srdce pohladím a tiše zašeptám,
zůstaň mou Ivankou co mám tak rád.
Autor Betynka7, 03.04.2014
Přečteno 585x
Tipy 3
Poslední tipující: JSJ, čarodějka07, Aiury
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc hezké přání

17.01.2017 09:42:04 | JSJ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí